Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Laat mij u aan de hand van twee korte voorbeeldcases illustreren in welke situaties mijn specialisatie in arbeidsrecht van pas kan komen.
 

U bent werknemer

U wordt ontslagen

Dat is schrikken: u bent op staande voet ontslagen. Een goede reden hiervoor heeft uw werkgever niet gegeven, maar ineens staat u op straat. Wat nu?
Of: uw werkgever wil u ontslaan omdat hij vindt dat u niet goed functioneert in het bedrijf. Zelf heeft u het idee dat u juist van grote toegevoegde waarde bent voor de zaak. U heeft altijd hard gewerkt en uw hart en ziel in het bedrijf gestopt. 

In deze situaties is het belangrijk dat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Advocatenkantoor Leushuis heeft jarenlange ervaring met dit soort zaken en staat u graag bij. 

U bent werkgever

Werknemer functioneert niet goed

U heeft een goedlopend bedrijf maar een van uw werknemers werkt minder hard dan de rest. Op het werk doet hij alleen het minimale en hij meldt zich regelmatig ziek. Tijdens een van deze ziekmeldingen krijgt u een telefoontje: iemand heeft gezien dat uw medewerker bij zijn buurman in de tuin aan het klussen is. Wat mag en kunt u nu ondernemen?

Advocatenkantoor Leushuis is als geen ander thuis in dit soort zaken. Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. 

 

Onze aanpak

Een arbeidsgeschil zorgt altijd voor veel persoonlijke onrust. Of u nu werkgever of werknemer bent, bij Advocatenkantoor Leushuis bent aan het juiste adres. Onze doelstelling is altijd om deze zaken zo snel mogelijk aan te pakken. Waar mogelijk werken we op korte termijn aan een oplossing, zodat iedereen snel verder kan met zijn werk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het arbeidsrecht is uw zaak bij ons in goede handen. 

Heeft u behoeft aan gedegen juridische hulp in uw arbeidssituatie?
Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact op

contact opnemen

justitia beeld cover try