Huurrecht

Huurrecht

Laat mij u aan de hand van twee korte voorbeeldcases illustreren in welke situaties mijn specialisatie in huurrecht van pas kan komen.
 

U bent huurder

Verhuurder reageert niet op klachten

U huurt een huis waar u heel prettig woont, maar u heeft al jaren gedoe met de verhuurder over het onderhoud van het huis. U heeft al verschillende keren geklaagd, maar er gebeurt niets. Nu is er een ernstige lekkage ontstaan in uw badkamer en weer reageert de verhuurder niet.

Advocatenkantoor Leushuis weet wat uw rechten en plichten zijn en adviseert u graag over de volgende stappen.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

U bent verhuurder

Huurder veroorzaakt overlast

U verhuurt een aantal appartementen en zit in uw maag met een lastige huurder. Hij loopt achter met zijn huur en u heeft voor de zoveelste keer klachten ontvangen van een aantal medebewoners. Hij draait tot laat in de avond harde muziek en geeft regelmatig feestjes waar de buren last van hebben. Hem aanspreken op zijn gedrag haalt niets uit. Wat kunt u doen?

Advocatenkantoor Leushuis weet wat uw rechten en plichten zijn als verhuurder. Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen wat u kunt ondernemen om deze problemen op te lossen. 

 

Onze aanpak

Of u nu huurder of verhuurder bent, een huurgeschil is altijd erg vervelend. Bij Advocatenkantoor Leushuis bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw huurprobleem snel en doelmatig wordt aangepakt, tegen een redelijk tarief.

Toevoeging 

Als u daarvoor financieel in aanmerking komt zorgen wij er ook voor dat er een toevoeging wordt aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand. De staat vergoedt dan een groot deel van uw juridische kosten: het griffierecht en de kosten van uw advocaat (niet van de wederpartij). Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen betaalt u een eigen bijdrage.

Heeft u behoeft aan gedegen juridische hulp in uw huursituatie?
Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact op

contact opnemen